Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Nintendo Switch Sports

Golf kommer endelig til Nintendo Switch Sports

Du kan dog ikke se frem til at prøve nye golfhuller, hvis du har spillet de tidligere Wii Sports-spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvorvidt golf var den bedste sport i Wii Sports, er nok en smagssag, men der var uden tvivl tale om den mekanisk mest komplekse af de fem inkluderede sportsgrene.

Derfor er der også rigtigt mange, som har set frem til, at golf tilføjes Nintendo Switch Sports - noget som Nintendo lovede allerede inden lanceringen tilbage i april. Den populære spildel har dog ladet vente på sig, men nu kan vi endelig snart finde den virtuelle golfkølle frem.

Har du tidligere spillet golf i Wii Sports eller Wii Sports Resort, skal du dog ikke forvente meget nyt, da Nintendo Switch Sports genbruger de 21 forskellige huller fra disse spil. Som noget nyt kan du dog se frem til simultan multiplayer for op til otte spillere i spildelen "Survival Golf."

Den gratis opdatering bliver tilgængelig inden årets udløb.

HQ
Nintendo Switch Sports

Relaterede teksterIndlæser mere indhold