Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

GonnaNeedMilk annoncerer stor all-women's Fortnite turnering

Milk Cup vil se kvindelige Fortnite spillere kæmpe om en del af en præmiepulje på $ 250.000.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kvindernes esportsscene vokser støt takket være indsatsen fra alle kvinders begivenheder, der fremmer og tilskynder til mangfoldighed i esportssektoren. Efter annonceringen af Red Bull Instalock i går har GonnaNeedMilk nu hævet spillet betydeligt ved at afsløre The Milk Cup.

Dette vil være en turnering kun for kvinder Fortnite, hvor de bedste kvindelige stjerner mødes for at konkurrere i en række begivenheder i jagten på en del af en præmiepulje på $250.000. Begivenheden vil blive afholdt i Nordamerika og vil faktisk være den største præmiepulje, der nogensinde er sat op til en esportsturnering udelukkende for kvinder til dato.

Med hensyn til hvordan turneringen vil blive struktureret, vil der være tre Majors i maj, juni og juli, med offline kvalifikationskampe lige før hver. De 11 bedste hold fra hver Major vil kvalificere sig til en LAN Finals engang i efteråret, med den nøjagtige dato og sted stadig indstillet til at blive afsløret.

Hvad vi ved er, at hver Major vil have en præmiepulje på $25.000, hvilket efterlader $175.000 på bordet for LAN Finals.

Vil du stille ind på The Milk Cup ?

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold