Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Google Maps fik angiveligt mand til at køre væk fra kollapset bro

Det blev oplyst, at Google blev bedt om at opdatere Maps år før en far til to døde.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Familien til en mand, der druknede efter at have kørt ud fra en kollapset bro i Hickory, North Carolina, hævder, at det var Google Maps skyld.

Philip Paxsons familie sagsøger Google og hævder, at teknologigiganten kendte til broen år før Paxsons død, men ikke havde opdateret sin Maps-tjeneste. Paxson døde i september 2022, og retssagen blev anlagt den 19. september i år.

Google fortalte BBC , at det var ved at gennemgå påstandene. Paxson var angiveligt ikke bekendt med lokale veje, derfor var han ikke klar over, at broen var kollapset, før han forsøgte at køre over den. "Tragisk, mens han kørte forsigtigt i mørke og regn, fulgte han intetanende Googles forældede anvisninger til, hvad hans familie senere lærte i næsten et årti blev kaldt 'Bridge to Nowhere', og styrtede ned i Snow Creek, hvor han druknede," sagde hans families advokater.

Ifølge søgsmålet havde lokalbefolkningen angiveligt bedt Google om at ændre sin Maps-tjeneste for at informere trafikanter om den kollapsede bro.

Dette er en annonce:

"Vi har den dybeste sympati for Paxson-familien," sagde en talsmand for Google. "Vores mål er at give nøjagtige ruteoplysninger i Maps, og vi gennemgår denne retssag."

Google Maps fik angiveligt mand til at køre væk fra kollapset bro


Indlæser mere indhold