Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Google Pixel 8 kunne få 7 års opdateringer

Normalt tilbyder Google kun 5 års opdateringer til sine telefoner.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En ny rapport indikerer, at Google Pixel 8 kunne få 7 års opdateringer til sit operativsystem, sikkerhed og funktionsfald. Dette ville være en betydelig opgradering fra de foregående 5 års opdateringer, hvoraf 3 fokuserede på operativsystemet og to, der bragte nye sikkerhedsfunktioner ind.

Ifølge de lækkede oplysninger, der kommer fra 91Mobiles og den berømte lækker Kamila Wojciechowska, vil opdateringerne blive delt med 5 år, der er dedikeret til operativsystemet og tre fokuseret på sikkerhed.

Hvis disse oplysninger er sande, vil Google overgå lignende Samsung, som tilbyder 4 års softwareopdateringer. Kan det betyde, at brugerne vil hoppe skib? Måske, men vi bliver nødt til at vente og se fra Google, om dette er officielt eller ej.

Google Pixel 8 kunne få 7 års opdateringer
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold