Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tomb Raider

Google tilføjer yderligere to spil deres Stadia Pro-abonnement

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Google tilføjede i sidste øjeblik 10 spil ekstra til deres lanceringsbibliotek, og her tilføjede de også Samurai Shodown til deres Pro-abonnement, der på daværende tidspunkt kun bestod af Destiny 2. Det lader dog til at de foretager sporadiske ændringer i øjeblikket, for nu tilføjes yderligere to spil til abonnementet.

Google har afsløret at de tilføjer Tomb Raider i Definitive Edition-udgave samt Farming Simulator 19 til Pro-abonnementet, så det vil sige at disse kan tilgås uden betaling lige nu.

Det vides endnu ikke hvad den konkrete plan for udvalget af spil bliver på Stadia Pro, og hvor hurtigt disse så forsvinder igen.

Tomb Raider

Relaterede tekster

5
Tomb Raider: Definitive EditionScore

Tomb Raider: Definitive Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Oliver Thulin

Den "definitive" udgave af sidste års Tomb Raider byder på flottere grafik, og ikke så meget andet. Oliver ser om et ansigtløft retfærdiggør et gensyn til fuldpris.

Tomb RaiderScore

Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Elfving

Der er blevet sagt mangt og meget om den nye Lara Croft, men nu fælder vi domIndlæser mere indhold