Dansk
Gamereactor
lifestyle
Tomb Raider I-III Remastered

Gør morgenpendling til et eventyr med denne Tomb Raider-taske

Denne taske er inspireret af Lara Crofts eget udstyr.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bortset fra at være et af videospilindustriens mest ikoniske ansigter og karakterer, er Lara Croft også lidt af et stilikon. Hovedpersonen Tomb Raider har båret en hel skifer af fantastiske beklædningsgenstande og tilbehør gennem årene, og vi ser mange af disse tilpasset til ægte produkter af høj kvalitet på det seneste, herunder Laras egne nuancer.

Nu har folkene ovre på Tomb Raider skabt en taske, der er inspireret af Laras egen rygsæk. Det er simpelthen kendt som Tomb Raider Adventure Satchel, og det er lavet af 70% koskind læder, har dobbeltsyede detaljer, en zinklegering metal hardware og plads til en bærbar computer og forskellige andre ting takket være sin samling af lommer i forskellige størrelser.

Tasken kan i øjeblikket forudbestilles til en pris af £ 114, men hvad angår den faktiske udgivelsesdato, forventes den at blive sendt engang i juli 2024.

Tomb Raider I-III Remastered
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

Tomb Raider I-III RemasteredScore

Tomb Raider I-III Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Aspyr har bragt en af spilhistoriens mest ikoniske og indflydelsesrige trilogier tilbage i form af en trofast, men moderniseret og remastereret kollektion.Indlæser mere indhold