Dansk
Gamereactor
nyheder
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 10

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nummer 10 fra Årets spil 2013...

Vi var mange som havde drømt om at gå på eventyr i en af de fantastiske verdener, Miyazaki har skabt i sine mange animationsfilm. 2013 blev året hvor vi i vesten fik den drøm opfyldt. Det skete gennem resultatet af Studio Ghibli- og Level 5's samarbejde. Spillet ikke bare lignede, men var en Studio Ghibli film, som fortalte en gribende historie om den lille dreng Oliver, der gennem sin sorg vækker sin magiske ven Drippy til live. De rejser sammen til en anden verden, hvor de drager på eventyr. Her må de gennem mange prøvelser i form af et dejligt langt og dybt rollespil, hvor man skal træne sine små monstre, redde sine kære og måske lære noget som sig selv.

Vi holder stadig ved, at dette var en af de yderst positive overraskelser i 2013, og selvom vi kørte en smule tør i de lidt for grind-tunge rollespil, så er det stadig som at tage et gensyn med nogle af Studio Ghiblis fortræffelige film. Vi spiller det dog sjældent mere.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Relaterede tekster

2
GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 10

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 10

NYHED. Skrevet af Lee West

Nummer 10 fra Årets spil 2013... Vi var mange som havde drømt om at gå på eventyr i en af de fantastiske verdener, Miyazaki har skabt i sine mange animationsfilm. 2013...Indlæser mere indhold