Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Mario 3D World

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nummer 3 fra Årets spil 2013...

Det er ikke nogen hemmelighed at Wii U har haft det hårdt, og derfor havde de fleste nok håbet på et nyt Mario-eventyr i stil med det fabelagtige Super Mario Galaxy. Det fik vi ikke. I stedet kvitterede Nintendo med et ubegribeligt spilbart platformseventyr, der på det nærmeste var umuligt at lægge fra sig, når man første havde prøvet en bane. Et sammenkog af stort set alt hvad vi tidligere har oplevet i serien, samt adskillige snedige nyheder, gjorde at man endnu en gang aldrig vidste hvad der ventede om det næste hjørne. En virkelig sjov multiplayer med plads til fire spillere gjorde blot, at vennekredsen kunne være med, når Mario igen satte jagten ind på Bowser. Spilmagi af ypperste slags.

Med Mario Kart 8, Bayonetta 2 og Super Smash Bros for Wii U har Nintendo for alvor fået vind i sejlene her mod slutningen af året. Flere af disse titler er under overvejelse til en topplacering på årets spil for i år, om de får en placering blandt vores favoritter, får I at se til december.

Super Mario World 3D snurrer stadig i maskinen fra tid til anden, men ikke så meget som vi forventede, der har Rayman Legends overtaget som vores darling.

Super Mario 3D World

Relaterede tekster

Super Mario 3D WorldScore

Super Mario 3D World

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Galakser og planeter er skiftet ud med en kattedragt, og Marios seneste får os til at spinde af glæde.

9
Ikke noget fuldfedt Mario-spil i 2015

Ikke noget fuldfedt Mario-spil i 2015

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi skal ikke forvente mere Mario af den slags, som vi oplevede med Super Mario 3D World, i 2015. Det fortæller Bill Trinen, director of product marketing hos Nintendo of...

2
GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 3

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 3

NYHED. Skrevet af Lee West

Nummer 3 fra Årets spil 2013... Det er ikke nogen hemmelighed at Wii U har haft det hårdt, og derfor havde de fleste nok håbet på et nyt Mario-eventyr i stil med det...Indlæser mere indhold