Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tomb Raider

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 9

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nummer 9 fra Årets spil 2013...

Godt nok havde Crystal Dynamics allerede tidligere bevist at de havde styr på de basale fundamenter der udgør et godt Tomb Raider-eventyr, men alligevel blev vi blæst bagover af hvor meget udvikleren havde højnet niveauet, da de endelig fik lov til helt selv at udvikle et nyt Tomb Raider fra bunden. Sårbarheden og fortvivlelsen var langt større hos den unge frøken Croft, hvilket gjorde hende mere menneskelig end tidligere. Historie var god og teknikken imponerende, men frem for alt var spillet utrolig spilbart i alle kanter og leder, hvilket gjorde det svært at lægge fra sig inden slutningen var nået.

Denne har flere af redaktionsmedlemmerne siden ytret var placeret for lavt på listen. Med den nye remastered udgave går vi stadig på jagt i ny og næ. Det er ikke et historiemæssigt vidunder, og vi savner stadig lidt mere udforskning og hovedbrud, men Tomb Raiders genfødsel er stadig et fremragende spil.

Tomb Raider

Relaterede tekster

5
Tomb Raider: Definitive EditionScore

Tomb Raider: Definitive Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Oliver Thulin

Den "definitive" udgave af sidste års Tomb Raider byder på flottere grafik, og ikke så meget andet. Oliver ser om et ansigtløft retfærdiggør et gensyn til fuldpris.

Tomb RaiderScore

Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Elfving

Der er blevet sagt mangt og meget om den nye Lara Croft, men nu fælder vi domIndlæser mere indhold