Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 11

GR Superliga i FIFA 11

Vind unik titel og spil i FIFA 11

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har smidt den danske superliga i kopimaskinen. Hvis du altid har drømt om at vinde den danske superliga har du nu chancen i GR Superligaen, der nærmest kan betragtes som det ypperste indenfor boldkunst på den virtuelle grønsvær.

Udover hæderen, æren og en ganske unik titel, kan vinderen drible hjem med et EA Sports spil efter eget ønske, samt en EA Sports T-shirt.

Ligaens topscorer bliver belønnet med et EA Sports håndklæde og ligesom vinderen, får ligaens topscorer retten til at kalde sig for Gamereactors Gyldne Fod.

Denne titel vil i øvrigt stå ud for brugerens navn i vores forum indtil næste års kamp!

Vi sætter pris på fairplay og sportsmanship og belønner derfor spillere, som udviser begge dele, med EA Sports T-shirts.

Du opfordres hermed til at snøre støvlerne, tage klaphatten på og løbe på banen.

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du vide, hvordan man bestikker dommeren, er det bare at skrive herunder i kommentarfeltet. Alternativt kan du sende en PM direkte til Tsunami, der er hjernen bag arrangementet.

Du kan melde dig til i denne tråd.

FIFA 11

GR Liga reglement:
Du er aktiv i ligaen - inaktive hold får det røde kort og er dermed ude af ligaen. Du spiller minimum én kamp om ugen.
Du er aktiv på Gamereactor - dvs. at du deltager i tråden som vedrører ligaen, aftaler kampe, fortæller om kampe og lignende.

Vi spiller som gentlemen, det vil sige at:
Man fisker ikke ved målspark. Giv modstanderen plads til at sætte spillet i gang.

Man fedter ikke bolden rundt i eget forsvar udelukkende for at køre en "sikker" sejr hjem.

Hvis uheldet er ude og en spillers forbindelse ryger, så afgør systemet udfaldet. Dvs. at den spiller som bliver tildelt sejren hiver de 3 point hjem. Hvis ingen spiller tildeles sejren, må kampen spilles om.

Udnyttelse af bugs, glitches og smuthuller i spillet generelt vil føre til udelukkelse.

Held og lykke til alle, og må den bedste spiller vinde!

Relaterede tekster

FIFA 11Score

FIFA 11

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten spænder støvlerne og giver sig i kast med årets udgave af FIFA, for at finde ud af hvor støvlen strammer og hvor EA Sports rammer plet. Læs anmeldelsen af FIFA 11 her...Indlæser mere indhold