Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grabbed by the Ghoulies

Grabbed by the Ghoulies er guld!

Rare’s første spil siden Microsoft opkøbte den anerkendte engelske udvikler i 2001, er netop blevet færdigt, og vi fejrer det med en håndfuld nye screens, der er rammer dig lige i dine "ghoulies".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Microsoft satte en del følelser i kog i efteråret 2001, da de annoncerede opkøbet af den talentfulde udvikler Rare, der næsten hele sin levetid havde brugt tiden med Nintendo. Udvikleren, der har lavet flere topspil end nogle andre, kunne på E3 i år fremvise spillet Grabbed by the Ghoulies, der skulle blive deres første spil på Xbox. I spillet skal man som drengen Cooper redde sin kæreste, der er blevet fanget af de skræmmende Ghoulies, som er et væld af skeletter, spøgelser og hvad nu fantasien ellers kan begære. Selve titlen Grabbed by the Ghoulies burde dog give en lidt anderledes betydning for de garvede engelsk eksperter, men lad mig holde ved, at det er noget Michael Jackson ofte gør.

HQ

Spillet blev ikke ligefrem modtaget med åbne arme, da det først blev vist på E3, men efter spillet blev prøvet på messen, så stod det alligevel klart, at Rare stadig kunne lave utrolig sjove spil. Grabbed by the Ghoulies handler i bund og grund om at smadre så mange fjender på så mange måder som overhovedet muligt, men den stigende sværhedsgrad gør, at yngre såvel som ældre spillere kan være med. Spillet gik i dag guld og er sendt i masseproduktion som vi taler. Spillet udkommer i USA d. 21. Oktober, men vi må vente lidt på spillet, der kommer i Danmark d. 14. November. I mellemtiden kan i nyde de seneste screens.

Relaterede tekster

0
Grabbed by the Ghoulies er guld!

Grabbed by the Ghoulies er guld!

NYHED. Skrevet af Jesper Nielsen

Rare’s første spil siden Microsoft opkøbte den anerkendte engelske udvikler i 2001, er netop blevet færdigt, og vi fejrer det med en håndfuld nye screens, der er rammer dig lige i dine "ghoulies".Indlæser mere indhold