Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 4

Gran Turismo 4 går online

Næste episode i den sublime racer serie, er naturligvis et faktum. Og nu begynder de japanske sites at snakke om GT4 og seriens mulighed for online sjov. På et netop overstået presse show bag lukkede døre, viste Sony det nye spil frem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Næste episode i den sublime racer serie, er naturligvis et faktum. Og nu begynder de japanske sites, at snakke om GT4 og seriens mulighed for online sjov og grafik. På et netop overstået presse show bag lukkede døre, viste Sony det nye spil frem.

Ifølge de indbudte så, var grafikken fuldstændig fantastisk og nærmest ikke til at tro på. Masser af biler, kæmpe store landskaber og muligheden for online action, slog benene væk under de fleste. Desværre ville Sony ikke tillade, at der blev taget billeder af spillet, så de medfølgende billeder er fra først i præsentationen. Vi afventer naturligvis de første screenshots og egentlige informationer.

Relaterede tekster

3
Gran Turismo 4Score

Gran Turismo 4

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Efter en længere tids venten er japanske Polyphony Digital klar til at fremvise frugterne af deres hårde arbejde.

0
Gran Turismo 4

Gran Turismo 4

PREVIEW. Skrevet af Henrik Bach

Asfaltens konge ruller ud på sin sidste PS2-eskapade. Henrik har råtestet den færdige japanske spilkode.

0
Motorcykler i Gran Turismo?

Motorcykler i Gran Turismo?

NYHED. Skrevet af Thomas Tanggaard

Efter svirrende rygter omkring det kommende Gran Turismo 4 og inkluderingen af motorcykler i spillet, kontaktede Gamereactor den danske afdeling der står for udgivelsen af spillet - nemlig Nordisk Film Interactive. Vi har deres svar indenfor.

0
Gran Turismo 4 forsinkes

Gran Turismo 4 forsinkes

NYHED. Skrevet af Jakob Møller

I hvad der er efterhånden er blevet en kedelig trend, kan Polyphony Digital idag fortælle at Gran Turismo 4 er blevet forsinket til engang i 2004.

0
Gran turismo 4 screens

Gran turismo 4 screens

NYHED. Skrevet af Jakob Møller

Polyphony Digital's 4 spil i Gran Turismo serien er på vej. Og i dag har vi splitter nye screens til dig!

0
Gran Turismo 4 spilbart ved ECTS

Gran Turismo 4 spilbart ved ECTS

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Der er vist ingen tvivl om at GT4 er ventet af uendelige mange PlayStation 2 fans. Spillet som var spilbart ved dette års E3 messe, hvis blot man gad at stå i kø i tre timer, ser ud til at blive helt forrygende.Indlæser mere indhold