Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 4

Gran Turismo 4 på vej til PSP

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den japanske producer bag Gran Turismo serien, Kazunori Yamauchi, har i interview udtalt, at det kommende GT spil til PSP rent faktisk bliver en tro kopi af GT4 til PS2. Det er på alle måder teknisk forbløffende, at et spil optimeret til en hjemmekonsol rent faktisk vil kunne køre på en håndholdt, så selvom fans måske er skuffet over, at de ikke får en helt ny version til PSP, så er det intet at surmule over!

Årsagen til dette ligger i Sonys balance mellem budget og innovation. Hvis en ny version til PSP havde været valget, ja så ville det enten ikke være ligeså finpudset som GT4 - eller så ville prisen være meget højere både for Sony og for forbrugeren.

Alligevel ser det ud til, at rygterne måske taler sandt og GT4 (derved både til PS2 og PSP) vil blive udsat til 2005, og derved kan den håndholdte version måske gå glip af den japanske PSP lancering, hvilket ville være et enormt tab for Sony. Kazunori Yamauchi kæmper imod rygterne, men nu må vi se!

Relaterede tekster

3
Gran Turismo 4Score

Gran Turismo 4

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Efter en længere tids venten er japanske Polyphony Digital klar til at fremvise frugterne af deres hårde arbejde.

0
Gran Turismo 4

Gran Turismo 4

PREVIEW. Skrevet af Henrik Bach

Asfaltens konge ruller ud på sin sidste PS2-eskapade. Henrik har råtestet den færdige japanske spilkode.

0
Motorcykler i Gran Turismo?

Motorcykler i Gran Turismo?

NYHED. Skrevet af Thomas Tanggaard

Efter svirrende rygter omkring det kommende Gran Turismo 4 og inkluderingen af motorcykler i spillet, kontaktede Gamereactor den danske afdeling der står for udgivelsen af spillet - nemlig Nordisk Film Interactive. Vi har deres svar indenfor.

0
Gran Turismo 4 forsinkes

Gran Turismo 4 forsinkes

NYHED. Skrevet af Jakob Møller

I hvad der er efterhånden er blevet en kedelig trend, kan Polyphony Digital idag fortælle at Gran Turismo 4 er blevet forsinket til engang i 2004.

0
Gran turismo 4 screens

Gran turismo 4 screens

NYHED. Skrevet af Jakob Møller

Polyphony Digital's 4 spil i Gran Turismo serien er på vej. Og i dag har vi splitter nye screens til dig!

0
Gran Turismo 4 spilbart ved ECTS

Gran Turismo 4 spilbart ved ECTS

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Der er vist ingen tvivl om at GT4 er ventet af uendelige mange PlayStation 2 fans. Spillet som var spilbart ved dette års E3 messe, hvis blot man gad at stå i kø i tre timer, ser ud til at blive helt forrygende.Indlæser mere indhold