Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 5

Gran Turismo 5

6.3 millioner enheder er ude

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere i dag kunne Polyphony, udvikleren bag Gran Turismo 5, fortælle at 6.3 millioner kopier af det populære bilspil er blevet sendt ud til hele verden. Hvorvidt der rent faktisk er tale om solgte spil, eller det her handler om spil sendt til butikkerne fremgår dog endnu ikke.

Europa er med længder det førende marked for spillet og her snakkes der om 3.9 millioner kopier, mens USA står for 1.5 millioner og Japan står for 600.000 styks.

Mere så snart vi hører det.

Gran Turismo 5
Gran Turismo 5
Gran Turismo 5
Gran Turismo 5
Gran Turismo 5
Gran Turismo 5
Gran Turismo 5
Gran Turismo 5

Relaterede tekster

Gran Turismo 5Score

Gran Turismo 5

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter fem og år otte måneders venten har Gamereactors racing-orakler endelig sat karakter på Gran Turismo 5. Årets bedste spil eller en skuffelse? Læs anmeldelsen og få svaret!

Gran Turismo 5: PrologueScore

Gran Turismo 5: Prologue

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Polyphony giver en forsmag på GT 5's optimerede bilfysik og fremragende fartfornemmelse. Henrik har været ude på asfalten og give den gas...Indlæser mere indhold