Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 5

Gran Turismo 5 i 4K

Er det fremtiden for spil?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke mange dage siden at vi kunne fortælle hvordan chefen for den engelske afdeling af Sony, Fergal Gara, havde erkendt at forbrugerne ikke syntes at 3D var "afsindigt vigtigt på nuværende tidspunkt".

Alligevel kan den japanske afdeling af Sony nu fortælle at de arbejder hårdt på 4K-teknologien, altså skærme med en opløsning der svarer til 4 x 1080P, og at et af de produkter de vil bruge til at fremvise den er Gran Turimo 5.

Fremvisningen går under navnet "Dramatic 4K Experience" og vil kunne bevidnes af offentligheden på Sony-kontoret i Tokyo, i det område de kalder "OPUS Communication Zone".

Til at drive spillet bruges for øvrigt fire PlayStation 3-konsoller, som Polyphony Digital altså har fået til at arbejde sammen.

Gran Turismo 5

Relaterede tekster

Gran Turismo 5Score

Gran Turismo 5

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter fem og år otte måneders venten har Gamereactors racing-orakler endelig sat karakter på Gran Turismo 5. Årets bedste spil eller en skuffelse? Læs anmeldelsen og få svaret!

Gran Turismo 5: PrologueScore

Gran Turismo 5: Prologue

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Polyphony giver en forsmag på GT 5's optimerede bilfysik og fremragende fartfornemmelse. Henrik har været ude på asfalten og give den gas...Indlæser mere indhold