Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 5

Gran Turismo 5 Spec 2 på skive

Genudgivelse med al DLC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig udkom Spec 2.0-pakken til Gran Turismo 5, der gav flere af spillets systemer en ordentlig overhaling, og snart vil den opdaterede udgave af racing-simulatoren blive udgivet på skive. I hvert fald i Japan.

Derovre vil Gran Turismo 5 Spec II udkomme den 2. februar næste år. Pakken indeholder det fulde spil opdateret til Spec 2.0, samt en download-kode til den såkaldte Complete Pack, der indeholder alt det DLC, der indtil videre er udgivet til spillet. Det skriver Andriasang.

Forsiden af den nye udgave prydes af Red Bull X2011-raceren. Det vides endnu ikke om pakken også kommer til Europa.

Gran Turismo 5

Relaterede tekster

Gran Turismo 5Score

Gran Turismo 5

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter fem og år otte måneders venten har Gamereactors racing-orakler endelig sat karakter på Gran Turismo 5. Årets bedste spil eller en skuffelse? Læs anmeldelsen og få svaret!

Gran Turismo 5: PrologueScore

Gran Turismo 5: Prologue

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Polyphony giver en forsmag på GT 5's optimerede bilfysik og fremragende fartfornemmelse. Henrik har været ude på asfalten og give den gas...Indlæser mere indhold