Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 5

Gran Turismo 5 Spec 2.0 på vej

Sony tager kampen op mod Forza

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gran Turismo-guruen Kaz Yamauchi har på Twitter meddelt, at en større opdatering er på vej til Gran Turismo 5. Den såkaldte Spec 2.0 vil lande i tredje uge af oktober, og der skulle være ny DLC til spillet kort efter det.

Præcis hvad Spec 2.0 rent faktisk indeholder, nævner han dog ikke noget om. Prolog-versionen af GT5 fik også et par af disse Spec-opdateringer, der blandt andet tilføjede nye biler og gameplay-forbedringer.

Som den skarpe læser måske har bemærket, udkommer Spec 2.0-opdateringen højst en uge efter Microsofts store udfordrer til racing-tronen, Forza Motorsport 4. Det er nok ikke tilfældigt.

Gran Turismo 5

Relaterede tekster

Gran Turismo 5Score

Gran Turismo 5

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter fem og år otte måneders venten har Gamereactors racing-orakler endelig sat karakter på Gran Turismo 5. Årets bedste spil eller en skuffelse? Læs anmeldelsen og få svaret!

Gran Turismo 5: PrologueScore

Gran Turismo 5: Prologue

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Polyphony giver en forsmag på GT 5's optimerede bilfysik og fremragende fartfornemmelse. Henrik har været ude på asfalten og give den gas...Indlæser mere indhold