Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 6

Gran Turismo 6 solgte kun to millioner kopier...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gran Turismo-serien har generelt været eminente sællerter for Sony igennem 15 år. Samlet har serien solgt 72 millioner kopier (!), og det er noget, som meget få racing-spil kan drømme om at præstere.

Dog har det seneste kapitel i serien, Gran Turismo 6, ikke været blandt de store i serien, da der for nyligt blev snakket salgstal for spillet, i forbindelsen med et finansopkald om Driveclub. Gran Turismo 6 har solgt 2.3 millioner kopier, sammenlignet med sin foregænger som kom tæt på 11 millioner kopier. Driveclub har samtidig tæt på de 2.5 millioner solgte kopier, som er er respektabelt tal, når nu det er en ny serie.

Gran Turismo 6
Gran Turismo 6

Relaterede tekster

Gran Turismo 6Score

Gran Turismo 6

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Polyphony Digital er klar med det sjette kapitel i den klassiske Gran Turismo-serie, men har de formået at sende serien på rette kurs igen? Læs med her og få svaret.

3
Sony annoncerer GT Academy 2015

Sony annoncerer GT Academy 2015

NYHED. Skrevet af Ricardo C. Esteves

Sony har netop annonceret den syvende udgave af GT Academy, en konkurrence der forsøger at skabe en professionel racekører ud af talentmassen af amatørspillere der kører...

3
Mere indhold til Gran Turismo 6

Mere indhold til Gran Turismo 6

NYHED. Skrevet af Lee West

Sony har nu via den europæiske PlayStation-blog annonceret at Gran Turismo 6 får en ny patch i dag, der byder på en del mere indhold. Således kan man ræse løs med...Indlæser mere indhold