Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 6

Gran Turismo 6-opdatering med nye biler og bane

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony og Polyphony Digital har udsendt en ny opdatering (1.14) til Gran Turismo 6 på PlayStation 3. Den tilføjer blandt andet mulighed for at lave klubber med sine venner, en ny Vision Gran Turismo-bil - Subaru VIZIV GT Vision Gran Turismo - samt BMW M4 Performance Edition. Dertil er den renoverede udgave af Suzuka Circuit også med. Der er desuden en række mindre og større forbedringer og tweaks, som du kan læse om på spillets officielle website.

Gran Turismo 6
BMW M4 M Performance Edition

Relaterede tekster

Gran Turismo 6Score

Gran Turismo 6

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Polyphony Digital er klar med det sjette kapitel i den klassiske Gran Turismo-serie, men har de formået at sende serien på rette kurs igen? Læs med her og få svaret.

3
Sony annoncerer GT Academy 2015

Sony annoncerer GT Academy 2015

NYHED. Skrevet af Ricardo C. Esteves

Sony har netop annonceret den syvende udgave af GT Academy, en konkurrence der forsøger at skabe en professionel racekører ud af talentmassen af amatørspillere der kører...

3
Mere indhold til Gran Turismo 6

Mere indhold til Gran Turismo 6

NYHED. Skrevet af Lee West

Sony har nu via den europæiske PlayStation-blog annonceret at Gran Turismo 6 får en ny patch i dag, der byder på en del mere indhold. Således kan man ræse løs med...Indlæser mere indhold