Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 havde seriens største lancering i USA

Trods kontroverser har spillet angiveligt klaret sig fortrinligt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man må sige at Gran Turismo 7 har skabt lidt debat blandt fans. Ikke bare har spillets "always online"-struktur skabt røre blandt spillere, men også de aggressive mikrotransaktioner er heller ikke faldet i god jord.

Men alt dette til trods, så har det klaret sig fortrinligt i USA. De første salgsindikationer er nemlig kommet ind via marts måneds NPD-tal (via VGC), og her er det blevet bekræftet at Gran Turismo 7's lancering er den største i seriens historie i USA.

Nu er det det langsigtede salg der betyder noget, og vi ved endnu ikke hvordan det har klaret sig på andre markeder, men det er en god første indikation.

Spiller du det stadig?

Gran Turismo 7

Relaterede tekster

Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

ANMELDELSE. Skrevet af Johan Mackegård

Gran Turismo er langt om længe tilbage, og selvom at fans har ventet tålmodigt, så tænker vi ikke at de bliver skuffede.Indlæser mere indhold