Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 6

Gran Turismo hylder racing-legenden Ayrton Senna

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I denne uge var tyveårsdagen for racinglegenden Ayrton Sennas tragiske dødsulykke på Imola-banen i Italien, og det markerer Gran Turismo ved at hylde racerkøreren gennem hele maj måned.

spillets hyldestside kan man allerde nu se dokumentarfilmen Ayrton's Wish, og senere på måden udsender Sony gratis en såkaldt Ayrton Senna Tribute-opdatering til spillet. Indholdet af pakken kendes ikke endnu, men skal vi dømme ud fra billederne på siden, er et godt bud at den Lotus 97T-racer, Senna blandt andet kørte i Formel 1, vil være med.

Ayrton Senna Tribute-pakken udkommer senere i maj.

Gran Turismo 6
Lotus 97T-raceren som den - formodentlig - tager sig ud i Gran Turismo 6.
Gran Turismo 6

Relaterede tekster

Gran Turismo 6Score

Gran Turismo 6

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Polyphony Digital er klar med det sjette kapitel i den klassiske Gran Turismo-serie, men har de formået at sende serien på rette kurs igen? Læs med her og få svaret.

3
Sony annoncerer GT Academy 2015

Sony annoncerer GT Academy 2015

NYHED. Skrevet af Ricardo C. Esteves

Sony har netop annonceret den syvende udgave af GT Academy, en konkurrence der forsøger at skabe en professionel racekører ud af talentmassen af amatørspillere der kører...

3
Mere indhold til Gran Turismo 6

Mere indhold til Gran Turismo 6

NYHED. Skrevet af Lee West

Sony har nu via den europæiske PlayStation-blog annonceret at Gran Turismo 6 får en ny patch i dag, der byder på en del mere indhold. Således kan man ræse løs med...Indlæser mere indhold