Dansk
Gamereactor
nyheder
Assetto Corsa Competizione

Gran Turismo siger farvel til den officielle FIA-licens

I stedet bliver FIA nu officiel partner i Assetto Corsa Competizione.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere har Polyphony Digital og instruktør Kazunori Yamauchi fremvist logoer fra Federation Internationale de l'Automobile, eller FIA, på spil som Gran Turismo 6 og Gran Turismo Sport, som da også var uhyre fokuseret på konkurrence, som navnet så også indikerer. Dog var det logo ikke at finde på Gran Turismo 7, der lod til at trække sig lidt fra mere hårdkogt simulation og esports, og det er der en god grund til.

FIA har bekræftet via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor, at det officielle FIA Motorsport 2022-logo vil være at finde på Assetto Corsa Competizione, der kommer til at være licensindehaver fremadrettet.

Det betyder blandt andet at officielle FIA-begivenheder, som der er 17 af i årets turnering, vil være at finde i kun det spil. Desuden siger FIA at man vil kunne bruge "digital versions of the same cars", som man finder i FIA-begivenheder.

Desuden skal studiet bag, Kunos Simulazioni, bygge en ny udgave af FIA-banen Circuit Pail Ricard, en fransk bane hvor FIA-finalerne afholdes d. 29 oktober.

Assetto Corsa Competizione

Relaterede teksterIndlæser mere indhold