Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V er tilbage på Xbox Game Pass

Det er anden gang, at spillet vender tilbage til Game Pass - denne er det med next-gen updaten til Xbox Series X/S.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Grand Theft Auto V er i dag kommet tilbage på Xbox Game Pass og denne gang er den store next-gen update inkluderet. Spillet er også tilbage til Xbox One.

Hvis du spiller på Xbox Series X eller S, så byder next-gen updaten på højere opløsning, ray tracing og ikke mindst 60 frames i sekundet.

Det er faktisk anden gang, at Grand Theft Auto V vender tilbage til Xbox Game Pass. Det kom for første gang på tjenesten tilbage i 2020 og forsvandt igen 5 måneder senere. Men i april 2021 vendte spillet så tilbage igen, nu med Xbox Cloud Gaming support - og så forsvandt det igen efter bare 3 måneder.

Og nu er spillet, der ganske enkelt ikke vil forsvinde, så tilbage på Xbox Game Pass endnu engang og denne gang altså med den store next-gen update til Xbox Series X og S gamere. Lad os se hvor længe det bliver på Game Pass-tjenesten denne gang.

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold