Gamereactor Danmark. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk

Deltag nu

Log ind først med din Gamereactor-konto at deltage i turneringen.

Gamereactor Nordic Discord

VELKOMMEN TIL VORES GRAN TURISMO 7-TURNERING

Support: [email protected] og på Discord

Hvis du er den hurtigste Gran Turismo-spiller i Norden, så har du nu en chance for at vinde en PlayStation 5-konsol, ekstra tid på din PlayStation Plus-konto, Gran Turismo-merch og Thrustmaster-grej. For dem af jer der ikke helt kan følge med toppen, så er der stadig grund til at deltage, eftersom hele tre RIG 700HS-headsets og fem gange tre måneders PlayStation Plus er på højkant til tilfældigt udplukkede deltagere blandt de første 100 tilmeldte.

Vi skal et smut til Goodwood Circuit i England, og turneringen udspiller sig igennem “Clubman+”-begivenheden. Det betyder at der er specifikke begrænsninger og krav til dit køretøj og tuning, men det er også en glimrende måde for dig at fremvise dine køreevner uden alt for mange variabler. Spillet sætter selv kravene til PP-rating og dæk, og disse skal opfyldes før du kan påbegynde løbet. Vær sikker på at du optager hele din tur, inklusiv tidstavlen til sidst, eftersom vi i sidste ende skal bruge den optagelse for at kunne verificere din tid. Du skal også huske at tilføje GamereactorLive som ven på PlayStation Network.

Eftersom spillet både er ude på PlayStation 4 og PlayStation 5, så kan du deltage ligegyldig om du er en af dem der har en current-gen konsol eller ej.

Tilmeldinger begynder d. 4. marts og selve turneringen går så i gang samme dag, hvor det derfra er muligt at indtaste sine tider. Dog vil det tage dig et par timer at nå det til sted i spillet, hvor det overhovedet er muligt at tilgå Clubman+. Selve tidstavlen vil forblive hemmelig indtil der kun er en uge tilbage af turneringen.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os gerne på [email protected] og på Discord

REGLER

Gran Turismo 7 er udelukkende tilgængeligt på PlayStation 4 og PlayStation 5

Spil begivenheden ved navn “Clubman+” på Goodwood Circuit, og sæt den hurtigste tid du overhovedet kan. Der er en række in-game krav, som skal opfyldes for at kunne få adgang til begivenheden, inklusiv begrænsninger på selve køretøjet.

Det er muligt at indsætte sin tid fra d. 4 marts, og du kan altid opdatere din aktive tid. Du skal dog skrive dig op til selve turneringen før det kan lade sig gøre. Turneringen slutter d. 9 april kl. 23:59 dansk tid.

Turneringens tidstavler vil blive gjort offentlig en uge inden turneringen slutter.

Kun statsborgere i Danmark, Norge, Sverige og Finland der er bosiddende i én af de fire lande, altså med en registreret adresse, kan deltage. Præmier udsendes kun til disse fire lande. Du skal også tilføje brugeren GamereactorLive til din PlayStation Network-konto.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os gerne på [email protected]

Deltagere skal være over 16 år

Husk at gemme et skærmbillede af din tid, ikke bare den hurtigste omgangstid, samt en video af hele løbet. Vinderen skal kunne fremvise begge dele, og begge inspiceres, hvis ikke tiden kan verificeres igennem online tidstavler. Hvis der ikke er optaget video, så bliver tilmeldingen slettet. Desuden forbeholder Gamereactor sig retten til at kunne kræve skærmbillede og video på ethvert tidspunkt under turneringen, ikke bare ved slutningen. Gamereactor kan fjerne enhver tilmelding, der ikke lever op til disse krav.

PRÆMIER


  • Førsteplads: PlayStation 5 + Thrustmaster T248 + GT7 t-shirt + vandflaske
  • Andenplads: 12 måneders PlayStation Plus + GT7 t-shirt + vandflaske
  • Tredjeplads: 3 måneders PlayStation Plus + GT7 t-shirt + vandflaske


Blandt de første 100 der tilmelder sig trækker vi lod om 5x 3måneders PlayStation Plus og 3x1 RIG 700HS letvægts, trådløse hovedtelefoner.

Gran Turismo 7 signed players

BrugernavnLand
Jarneldk
Hairybandicootfi
Herrnilsson10se
therealdeadonese
Mhm66dk
Xavierk24se
Lambolassese
Jii1984fi
ttvhydrabenjamindk
Dodeligo123se
jakob3kdk
Yenzn3no
Jacketfi
SubuTexWiller83 fi
Ankjaerklugdk
Juhldk
Brochdk
Roevhaltse
Martuz-87dk
Cstedtse
peek00se
Swaggervestdk
Varatterifi
Timberjimdk
Speedboyse
Amondelfi
RONKI Tonkise
Dartarnixusno
ZodiacDavese
Thorellskise
Ghostdkdk
Iscarlno
Mr.Gagano
TRDETTSno
Zetorfi
gtasuyse
Vatossdk
phedoxse
mrMarcuzse
tedaxe1se
Har inte fått det ännuse
Va25se
ICDeadPplse
Mract0r se
wlf811se
Gamereactortvdk
peritassno
nikomaatta1991fi
Börje Bråttomse
UltraHorizonno
Skrukse
Mathias_F-96dk
Nikodk
EKIPASAfi
Grmrdk
cubieDKdk
Firrepinnendk
Feffe1312dk
TgTenkafi
GVG-Slass89dk
Hemulifi
tparisse
Glendrixdk
Chainsaw_LTUdk
markusVIIfi
Sarge_Tdk

Gran Turismo 7 leaderboard Top 10

RangBrugernavnTimePlatformLand
1Jarnel02:38.356PS5dk
2Hairybandicoot02:40.557PS5fi
3Herrnilsson1002:42.983PS5se
4therealdeadone02:44.903PS4se
5Mhm6602:47.059PS4dk
6Xavierk2402:49.646PS4se
7Lambolasse02:54.466PS5se
8Jii198402:54.716PS5fi
9ttvhydrabenjamin02:59.231PS5dk
10Dodeligo12303:02.839PS5se