Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious

Gratis Fast & Furious-spil bygget på Forza Horizon 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke hver dag, at man kan servere en god nyhed baseret på en spimatisering af en kendt filmserie, og hvor man samtidig tænker "Det kan da ikke gå helt galt". Men dette er en af slagsen.

Furious 7 har premiere den 3. april, og den film har Microsoft tænkt sig at lave et spil på. Fast and the Furious bliver således ikke overraskende et racing-spil. Det interessante er dog, at det bliver en selvstændig udvidelse til Forza Horizon 2, som samtidig bliver gratis at hente i begyndelsen. Titlen bliver Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious.

Spillet udkommer den 27. marts og vil være gratis at hente til Xbox 360 og Xbox One indtil den 10. april. Derefter bliver prisen $10.

Bilerne i spillet vil inkludere Dom Torettos (Vin Diesel) 1970 Dodge Charger R/T. Other cars that will be availavle is 1998 Toyota Supra, 1970 Plymouth Road Runner, 2012 Nissan GT-R, 1970 Plymouth Cuda, 2013 Jeep Wrangler, 2014 Maserati Ghibli S og 2015 Dodge Charger, mens historien finder sted kort før filmens begyndelse.

Du kan se en teaser-trailer for projektet herunder.

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious
HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold