Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gravity Rush 2

Gravity Rush 2 får ny trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony viste en ny trailer for Gravity Rush 2 under gårsdagens pressekonference i Paris. Spillet er en eksklusiv titel til Playstation 4, og er efterfølgeren til den populære PS Vita-titel fra 2012.

Traileren fokuserer på Kats tre gravity-styles, hvoraf den første er normal tyngdekraft, og ligner hvad vi så i titlens forgænger. Derefter er der Lunar-style, hvor alting bliver betydeligt lettere, hvilket betyder, at Kat kan bevæge sig hurtigere rundt. Til sidst er der Jupiter-style, hvor alt blive tungere og langsommere, men som også giver Kat lang kraftigere angreb. Der kan skiftes løbende mellem de tre stilarter undervejs, og de kan sammensættes til store comboer.

HQ

Der er ikke kommet nogen udgivelsesdato for spillet, men PS4-versionen af originalspillet Gravity Rush Remastered udkommer d. 10 februar næste år.

Gravity Rush 2
Gravity Rush 2Gravity Rush 2
Gravity Rush 2Gravity Rush 2
Gravity Rush 2
Gravity Rush 2Gravity Rush 2
Gravity Rush 2Gravity Rush 2

Relaterede tekster

6
Gravity Rush 2Score

Gravity Rush 2

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Denne farverige 2'er gør de gode dele bedre, men holder fast i mange af problemerne fra det første spil.

0
Dagens GR Live: Gravity Rush 2

Dagens GR Live: Gravity Rush 2

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Gravity Rush 2 bliver en af årets første store udgivelser, eftersom den udkommer i næste uge. Men vi er altså for ivrige til at vente helt indtil da, for at se hvad Sony...

1
Prøv Gravity Rush 2 i dag

Prøv Gravity Rush 2 i dag

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Da Gravity Rush 2 i sin blev forsinket var de fleste meget skuffede over at skulle vente yderligere på Kats næste eventyr. Vi har dog gode nyheder, for du kan faktisk...Indlæser mere indhold