Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grid

Grid har eksklusiv Stadia-del for 40 spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når Stadia lanceres i næste uge, så er der en række tredjepartsspil, der bare genudgives, såsom Assassin's Creed Odyssey og Shadow of the Tomb Raider, men der er også små eksklusiver såsom Gylt og Kine. Men åbenbart har Google også sikret, at nogle af de spil der ankommer på tjenesten, har Stadia-eksklusivt indhold.

Blandt andet bilspillet Grid har én særlig mode, som åbenbart kun kan lade sig gøre via Googles spilstreamingtjeneste. Grid ankommer lidt senere på på året til Stadia, og når det ankommer bliver det sammen med en eksklusiv mode for hele 40 spillere, som åbenbart kun kan teknisk lade sig gøre igennem Stadia. Codemasters' Mark Green har sagt følgende til WCCFTech:

"Development on any new hardware is always equal parts exciting and interesting. Perhaps the area with the biggest difference was the streaming, but also the ability of Stadia to talk to other Stadia so quickly transforms some ideas around multiplayer - for example developing a whole new mode for GRID Stadia which has 40 cars on track at the same time, something that just isn't possible with other hardware."

Udviklere har tidligere talt om tekniske begrænsninger der simpelthen ikke er til stede når man bruger Stadia-skyen, men dette er første gang vi ser det faktisk resultere i eksklusivt indhold.

Grid

Relaterede tekster

5
GridScore

Grid

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Codemasters vender tilbage med et reboot af Grid, der forsøger at blande arkadefølelsen med varieret realisme. Er det lykkedes?Indlæser mere indhold