Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grounded

Grounded bliver den næste spilserie

Obsidians overlevelsesspil bringes til det nye format af forfatter bag Star Wars: The Clone Wars.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den 9. september forlader Obsidians Grounded endelig Early Access/Game Preview og får en fuld lancering på PC og Xbox, der blandt andet inkluderer en singleplayer-kampagne. Det samarbejdsbaserede overlevelsesspil, hvor du spiller som skrumpede børn i en baghave, har dog allerede opnået stor popularitet med mere end 10 millioner spillere siden den første udgivelse.

Nu kan filmmediet Deadline afsløre, at Grounded bliver det næste spil, som omdannes til en tv-serie. Den kommende animationsserie skal skrives af Brent Friedman, forfatter på Star Wars: The Clone Wars, mens at Brien Goodrich, der primært har arbejdet med Halo-spil tidligere, vil stå med det overordnede ansvar for instruktionen.

Det virker efterhånden til, at Xbox ikke vil stå tilbage for PlayStation, når det kommer til at konvertere deres populære serier til film og serier. Tidligere på året fik vi Halo på Paramount+, og vi kan også se frem til adaptationer af Fallout og Gears of War på den lidt længere bane.

Grounded

Relaterede tekster

0
Obsidian viser deres dam frem i Grounded

Obsidian viser deres dam frem i Grounded

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Det kan skabe ro og fred at have en lille dam i haven, men med sig bringer den også en masse mikroskopisk liv - og siden du selv er mikroskopisk i Grounded, så kan sådan...Indlæser mere indhold