Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grounded

Grounded har fået en præcis udgivelsesdato

Den fulde lancering inkluderer blandt andet en fuldbyrdet singleplayer-kampagne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på sommeren leverede Xbox Game Studios og Obsidian den gode nyhed om, at Grounded forlader Early Access og officielt lanceres en gang i september. Nu har vi så fået den præcise udgivelsesdato.

Game Director Adam Brennecke har lagt en kort video ud på Twitter, hvor han fejrer to-års jubilæet for Early Access-udgivelsen. Her afslører han også, at Grounded lanceres den 27. september.

Samtidig benytter han lejligheden til at bekræfte, at den næste opdatering bliver den sidste i Early Access-perioden, og at denne vil bringe os en ny bygning kaldet Cookery, et ny opgraderingssystem til våben og rustninger, samt et par hemmelige ting, vi vil lære mere om inden længe.

For nyligt kom det også frem, at Grounded bliver forvandlet til en TV-serie.

Grounded

Relaterede tekster

0
Obsidian viser deres dam frem i Grounded

Obsidian viser deres dam frem i Grounded

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Det kan skabe ro og fred at have en lille dam i haven, men med sig bringer den også en masse mikroskopisk liv - og siden du selv er mikroskopisk i Grounded, så kan sådan...Indlæser mere indhold