Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grounded

Grounded har nu mere end 13 millioner spillere

Obsidian må siges at have en succes mellem hænderne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det stod relativt klart hurtigt efter lanceringen af Early Access-versionen af Obsidian Entertainments Grounded, at spillet ville blive en gedigen succes. Siden er det bare gået bedre og bedre, frem til at spillet havde ramt 10 millioner spillere tilbage i februar.

Men netop fordi spillet har forladt Early Access, ja så er tallene skudt afsted. Mere specifikt fortæller Matt Booty i et nyt podcast via Twitter, at Grounded nu har ramt 13 millioner spillere siden lanceringen i 2020.

Det vides endnu ikke om hvorvidt Obsidian vil blive ved med at støtte op om spillet, eller udvikle en efterfølger på et tidspunkt, men lige nu har de altså også hænderne fulde.

Grounded

Relaterede tekster

0
Obsidian viser deres dam frem i Grounded

Obsidian viser deres dam frem i Grounded

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Det kan skabe ro og fred at have en lille dam i haven, men med sig bringer den også en masse mikroskopisk liv - og siden du selv er mikroskopisk i Grounded, så kan sådan...Indlæser mere indhold