Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grounded

Grounded har ramt 10 millioner spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var mildest talt overraskende at se Obsidian Entertainment, kendt for gigantiske RPG-spil, løfte sløret for Grounded, et multiplayer-orienteret projekt, som dog hurtigt fik vind i sejlene. Selvom at udvikleren stadig arbejder på spillet, og endnu tilføjer indhold og rettelser, så har millioner prøvet det allerede.

I en ny video, som du kan se herunder, afslører Obsidian at spillet har ramt 10 millioner spillere. De afslører desuden, at de faktisk er ved at være klar til at lancere spillet i såkaldt "1.0"-version, som betyder at det ikke længere betragtes som værende i Early Access.

Præcis hvordan det vil se ud, og hvilke fordele og ekstraindhold spillet så relanceres med vides ikke.

HQ
Grounded

Relaterede tekster

0
Obsidian viser deres dam frem i Grounded

Obsidian viser deres dam frem i Grounded

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Det kan skabe ro og fred at have en lille dam i haven, men med sig bringer den også en masse mikroskopisk liv - og siden du selv er mikroskopisk i Grounded, så kan sådan...Indlæser mere indhold