Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Warplanes

GRTV: Dobbelt op på Wargaming-interviews

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Wargaming er vokset helt eksplosivt de seneste år, så der var rigeligt at tale med dem om på årets E3-messe.

PR Manager Frazer Nash fortæller os om World of Warplanes (der i øjeblikket er i åben beta) og tilføjer et par godbidder om World of Tanks på Xbox 360 og World of Warships.

HQ

Til Best of Xbox-showcasen fangede vi Denny Thorley fraWargaming Chicago (tidligere Day 1 Studios), for at høre om World of Tanks' vej til Xbox Live.

"Vi har lavet en masse ændringer for at gøre det virkelig eksklusivt til Xbox og virkelig gøre brug af alle de gode ting, Microsoft har sat op og skabt til social interaktion. Det virker fantastisk", siger han blandt andet.

"En af fordelene ved at arbejde sammen med Microsoft er at man får adgang til en masse forskning især omkring brugergrænseflader. Microsoft har været meget gavmilde med deres UI-studie og deres teststudie, så hver gang vi ville, hver gang vi fik en ide til en styremåde, fik en masse feedback om hvor godt det lykkedes os at ramme den styring, vi gerne ville have".

HQ

Relaterede tekster

4
World of WarplanesScore

World of Warplanes

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström

Wargaming.net spinder videre på deres enorme succes med World of Tanks, og tager nu kampen op mellem skyerne.Indlæser mere indhold