Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Endwar

GRTV: EndWar Præsentation

Se en fuld mission her

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Enden er nær. Tom Clancy's EndWar er Ubisofts store RTS-lancering, sat i en fiktiv tredje verdenskrig. Spillet har fået meget opmærksomhed takket være stemmekommandoerne man bruger til at kontrollere styrkerne med. GRTV mødte Creative Director Michael de Plater i Tokyo, og filmede ham mens han gennemførte en mission fra spillet. Du kan se det hele lige her, og er det lige noget for dig, kan du allerede nu begynde at glæde dig til det næste program hvor vi kan vise en Theatre of War-session.

HQ

Relaterede tekster

4
Tom Clancy's EndWarScore

Tom Clancy's EndWar

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson

Tag kontrollen over Tredje Verdenskrig, og red menneskeheden fra total udryddelse. Skrivebordet er udskiftet med sofaen, og tastaturet med din stemme for det eksperimenterende EndWar er endelig landet.

Tom Clancy's EndWar

Tom Clancy's EndWar

PREVIEW. Skrevet af Jesper Nielsen

Hvad gør man, når man en kæmpe slagmark at holde styr på og hverken tastatur eller mus til rådighed? Man fyrer da bare op for snakketøjet! Det har Jesper gjort...



Indlæser mere indhold