Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Planetside 2

GRTV: Hvad venter rundt om hjørnet for Planetside 2?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvordan går det med Planetside 2? Vi tog fat i den europæiske product manager Peter Brolly på Gamescom for at høre, hvad spillet har i vente.

Selvom Brolly ikke arbejder direkte med PS4-udgaven af spillet (som SOE tager sig af i Europa), kunne han godt fortælle om hvordan de to versioner af spillet er i forhold til hinanden, og hvordan opdateringer vil blive rullet ud:

"Det vil være præcis det samme spil. Holdet siger, at det vil være som at spille PC-versionen af Planetside 2 på ultra uden kompromisser. Der bliver ikke skåret noget fra for at få spillet til at passe på konsol. Den eneste forskel vil være, at UI'en selvfølgelig bliver ændret til at udnytte PS4-controlleren. PS4 og PC-spillere vil ikke kunne spille sammen. Mange folk tror, at det er fordi vi tænker, 'PC-spillerne vil bare give dem klø med mus og tastatur', men sandheden er faktisk mere mondæn. På PS4 er der et ekstra lag af QA, som spillet skal gennem hver gang vi udsender en opdatering, og hvis man arbejder på det samme spil, går det ikke at tingene ryger ud af takt på den måde. Når det så er sagt, så vil opdateringer til PC-versionen også komme til PS4-versionen, måske bare med en lille forsinkelse".

Relaterede tekster

6
Planetside 2Score

Planetside 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

MMO møder FPS og Mike bliver forelsket. Læs hvorfor her i anmeldelsen af Planetside 2.Indlæser mere indhold