Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout: New Vegas

Grubb: "Obsidian snakker lige nu Fallout: New Vegas 2 med Microsoft"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er vigtigt at slå fast her til at starte med, at Obsidian Entertainment har nok at slås med. De skal fortsat vedligeholde Grounded, der står til at forlade Early Access i år, og dertil kommer det gigantiske Avowed, og også The Outer Worlds 2, som begge står til at blive ret store spil.

Men hvad skal der komme efter det? Jo, spørger du Jeff Grubb, så bliver det netop det alle har ventet på - en direkte efterfølger til Fallout: New Vegas. For nylig sagde han følgende på hans show, Grubbsnax:

"This is very early, but people have begun to have talks and say these words in sentences, and those words are 'Obsidian' and 'New Vegas 2',". "We're talking years and years away. There's at least an interest and conversations happening about making something like that actually a reality."

Vi taler altså om et spil der kommer efter The Outer Worlds 2, så der er et godt stykke tid til. Men ville det ikke være storslået? Et nyt New Vegas uden mange budgetmæssige forhindringer?

Fallout: New Vegas

Relaterede tekster

0
Fallout: New Vegas - Lonesome RoadScore

Fallout: New Vegas - Lonesome Road

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Kureren i Fallout: New Vegas har en sidste rejse at begive sig ud på, og denne gang finder han en person, der er tæt knyttet til hans egen skæbne. Hvad er det egentlig, der gemmer sig i The Divide?Indlæser mere indhold