Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

GSC Game World benægter at S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl er forsinket yderligere

Der er dog stadig skubbet til 2023.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som du måske har set så er Microsoft begyndt at tilbyde refunderinger på S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, som mange har valgt at tolke som at spillet er forsinket så meget, at det sprækker sig længere end en realistisk lancering i første kvartal af 2023.

Men selvom at udvikleren ikke direkte benægter en mere heftig forsinkelse, så opfordrer de dog folk til at slå koldt vand i blodet. De mener faktisk at det her er en normal proces. De har sagt følgende til PC Gamer:

"We had to postpone the game to 2023 with no exact release date for now. We made the announcement at E3 Microsoft Extended show, alongside the Dev Diary and intro cutscene. Microsoft refunds preorders for the games with no exact release date. When we announce the exact release date later on, the preorders will go live again for Xbox. Pre-orders on PC (Steam, EGS, GOG) are not affected by this."

Hvornår mon det udkommer?

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Relaterede teksterIndlæser mere indhold