Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 5

GT Academy 2012-demoen

Du kan snart begynde træningen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du mener at du mestrer svingene bedre i Gran Turismo bedre end nogen anden i verden, er der en simpel måde at vise det på. Sony er nemlig klar til også i år at afholde GT Academy-konkurrencen, hvor dine evner som digital fartdjævel med lidt held og masser af evner, kan veksles til en karriere i en rigtig racerbil.

Inden du kommer så langt skal du dog sørge for at sætte en fantomtid i den dedikerede GT Academy-version af spillet, og 2012-modellen lander den 2. maj lyder det fra Sony.

Ses vi på de digitale racerbaner?

HQ

Relaterede tekster

Gran Turismo 5Score

Gran Turismo 5

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter fem og år otte måneders venten har Gamereactors racing-orakler endelig sat karakter på Gran Turismo 5. Årets bedste spil eller en skuffelse? Læs anmeldelsen og få svaret!

Gran Turismo 5: PrologueScore

Gran Turismo 5: Prologue

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Polyphony giver en forsmag på GT 5's optimerede bilfysik og fremragende fartfornemmelse. Henrik har været ude på asfalten og give den gas...Indlæser mere indhold