Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

GTA: Online får månedligt betalt medlemskab

For seks dollars får du adgang til 500,000 GTA$ samt andre bonusser.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på måneden udkom Grand Theft Auto V for fjerde gang oven på den originale lancering til Xbox 360 og PS4 i 2013, Xbox One og PS4 i 2014 og PC-versionen fra 2015. Vi syntes generelt godt om de grafiske opdateringer og de nye forbedringer til GTA: Online, men var dog lidt skeptiske omkring prisen.

Hvis du derimod ikke har noget imod at bruge flere penge på det snart ti år gamle spil, så har Rockstar nu introduceret et nyt medlemskab kaldet GTA+ eksklusivt til GTA: Online på Xbox Series X og PS5. GTA+ koster seks dollars om måneden og giver adgang til en række fordele og genstande.

"Being a GTA+ Member gets you a recurring monthly GTA$500,000 direct deposit to your Maze Bank account, plus the opportunity to claim properties in and around Los Santos that unlock gameplay updates you may have missed out on, special vehicle upgrades, member-only discounts, GTA$ and RP bonuses, and more each month," forklarer Rockstar.

Selvom vi nok er mange, der hellere så, at Rockstar brugte alle kræfter på det kommende Grand Theft Auto VI, så kan man godt forstå, de har svært ved at slippe det seneste kapitel i den populære serie. Grand Theft Auto V er med mere end 160 millioner solgte eksemplarer det næstmest solgte spil efter Minecraft, og GTA: Online er gået hen og blevet en sand guldgruppe.

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold