Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

GTA V kommer fysisk til PS5 og Xbox Series senere på måneden

Præcis hvornår vides faktisk ikke, men det bliver her i april.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig blev Grand Theft Auto V lanceret for fjerde gang (hvis man tæller PC-lanceringen også), denne gang på PlayStation 5 og Xbox Series. Det skete via en digital lancering, men man kommer nu alligevel snart til at finde fysiske udgaver af spillet til disse nyere maskiner på butikshylderne.

Rockstar selv har afsløret, at fysiske udgaver af GTA V til PS5 og Xbox Series vil blive lanceret senere på måneden. Det skal dog siges, at hverken af disse to fysiske udgaver nyder godt af samme introduktionstilbud, som de digitale versioner.

Begge koster $39.99, hvorimod du kan få spillet til $19.99 på Microsoft Store, og bare $9.99 på PlayStation Network på PS5.

Vi anbefaler dog, i vores seneste artikel, at du sparer pengene.

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold