Dansk
Gamereactor
nyheder
FREMHÆVET: E3 2021 Dækning

Guardians of the Galaxy er Eidos-Montréals næste AAA-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Eidos-Montréal er bedst kendt for deres nye spil i Deus Ex-serien, hvis seneste udspil, Deus Ex: Mankind Divided, på trods af en flot modtagelse desværre ikke solgte særligt godt.

Derfor blev holdet sat til at arbejde på de lukrative Marvel-licenser, og efter at have assistereret Crystal Dynamics med Marvel's Avengers, er de nu klar med deres eget projekt. Guardians of the Galaxy hedder spillet, og det er selvfølgelig baseret på den populære tegneserie, der også er blevet til en række spillefilm.

Noget overraskende er der ikke tale om et live-service spil, men i stedet et stort singleplayer-eventyr, hvor du kun styrer hovedpersonen Peter Quill (også kendt som Star Lord). Det betyder dog ikke, at du er alene, da de andre Vogtere altid er klar til at give en hjælpende hånd med deres unikke evner. Peter Quill er dog heller ikke dårligt udrustet, da han kan svæve rundt på kamppladsen med sine raketsko og skyde fjenderne med sine kraftige laservåben.

Undervejs i spillet kommer du til at træffe beslutninger, der kan ændre på historien, og hvad der sker i spillets missioner. Hvor store konsekvenser dine valg vil få, er det dog endnu få tidligt at sige noget omkring.

Guardians of the Galaxy udkommer den 26. oktober til PC, Xbox One, Xbox Series X, PS4 og PS5.

HQ
Guardians of the Galaxy er Eidos-Montréals næste AAA-spil


Indlæser mere indhold