Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Mortal Kombat 1

Guide: Alle større ændringer i karakterens baggrundshistorier i Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 nulstiller universet, og selvom vi har nogle kendte ansigter, har deres historier ændret sig massivt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mortal Kombat 1 bringer et massivt frisk pust til kampspilfranchisen. At ramme universet med en soft reset-knap er en fed ting, men på godt og ondt giver det os et nyt kig på nogle velkendte krigere. Da Liu Kang begynder sin regeringstid som verdens gud, tager vi i det væsentlige et dybere kig på karakterbios, der er tilføjet til Mortal Kombat 1s websted, og ser, hvad der har ændret sig blandt vores yndlingskombattanter.

Der er ni krigere med udfyldte bios i skrivende stund, så det er bedst ikke at spilde tid og sidde fast. Vi starter med ildguden, Liu Kang, da han er i centrum for meget af dette spils markedsføring. Efter at have knyttet bånd til Raiden og besejret Kronika i Mortal Kombat 11, fik Liu Kang lavet sin egen tidslinje. Han har ikke skabt den perfekte verden, men en, hvor han giver alle væsener mulighed for at finde fred. Men som vi kan gætte ved, at vi får et andet spil, er denne fred truet af en mystisk og magtfuld fjende. I Mortal Kombat 1 ser det ud til, at Liu Kang har smidt sin sædvanlige heldige heltehat og nu spiller mere en klog lederrolle, der ligner Raidens dengang, da han samler mestre for at hjælpe med at opretholde freden.

Mortal Kombat 1

To af disse mestre, som vi allerede ser støtte Liu Kang som livvagter i traileren, er Scorpion og Sub-Zero. De er gået fra at være bedste brødre til brødre af blod nu, og er begge en del af Lin Kuei-klanen, hvilket rejser et spændende spørgsmål om, hvad der er sket med Skorpionens gamle klan, Shirai Ryu. Det ser også ud til, at Skorpionens forhold til sin bror er spinkelt, da det ser ud til, at vores nuværende kølige fyr dropper Lin Kueis traditioner, noget som Scorpion mener kan få ham og hans bror til at komme til slag en dag.

Dette er en annonce:

I århundreder forsvarede Lin Kuei Earthrealm fra skyggerne, men nu, med Sub-Zero som stormester, og Earthrealm ikke er truet i nogen tid, vil Lin Kuei komme ud af skjul, da de søger at blive en af verdens store nationer. Sub-Zero ser ud til at have ændret sig lidt i forhold til hans tidligere spilmodstykke, men der vil sandsynligvis være nogle flere udviklinger i hans historie, der adskiller ham fra andre iterationer.

Mortal Kombat 1

Kitana, i betragtning af hendes tidligere forhold til Liu Kang, virkede som om hun ville blive sat lige i løb for Outworld-tronen, og alligevel er der måske problemer i paradis, da Kitana nu er søster til herskeren over Outworld. Hun ser ikke ud til at have noget imod dette, for selv med nogle, der opfordrer hende til at regere riget i stedet, er hendes eneste formål at gøre Mileena til den bedst mulige kejserinde. Sammenlignet med fortiden, hvor Mileena og Kitana har forsøgt at dræbe hinanden flere gange, er dette en alvorlig vækst fra søstrenes side. Om Kitana stadig vil være en allieret til sin søster gennem hele spillet, er stadig uvist, men det er bestemt en afvigelse fra hendes fortid, selvom hun stadig er prinsessen af Outworld.

Mileena har som nævnt endelig fået sit ønske, og er nu arving til Outworlds trone. Hendes natur forbliver impulsiv, og hun vil stadig have de grimme tænder, men i stedet for at de kommer fra, at hun er en klon, er Mileena nu ramt af en dødelig sygdom. Hun skjuler sit ansigt og tænder, så ingen ser hende som en svag hersker. Dette rejser ikke kun spørgsmål om, hvorvidt vi vil se Mileenas ansigt afsløret og hendes herredømme stillet spørgsmålstegn ved, men vi må nu også spørge, hvad der er sket med Tarkatans? Betragtes de alle som syge, eller er der en anden forklaring på deres eksistens?

Dette er en annonce:
Mortal Kombat 1

Når vi går tilbage til Earthrealm, har vi en ny mester at diskutere. Det ser meget ud til, at Raiden og Liu Kang har byttet roller i Mortal Kombat 1, da den tidligere tordengud nu er en meget yngre mand fra en lille landsby kendt som Fengjian. Han tøver, da han bliver bedt af Liu Kang om at blive mester, men mener, at det er i landsbyens interesse. Vi kommer til at se en masse vækst fra denne nye Raiden, men jeg tror, vi kan forvente de største ændringer fra denne karakter sammenlignet med nogen anden, da han ikke vil have nogen af sine ældre visdom som en ung og noget uerfaren fighter.

Også fra Fengjian kommer Kung Lao, der ser ud til at være meget ens i Mortal Kombat 1, hvilket giver mening i betragtning af at han engang var Liu Kangs bedste ven. Du vil ikke rigtig give din bedste knop et personlighedsbytte i din nye tidslinje, er du? Bortset fra at have sin sædvanlige, hatbaserede kamp, virker Kung Lao igen som en karakter, der er besat af kun at være næstbedst og ikke udgøre sit fulde potentiale. Heldigvis ser det ud til, at det at være en mester i Earthrealm er nok for Kung Lao til at markere sin plads i historien.

Mortal Kombat 1

Fra en, der ønsker at markere sit navn, til en, der løber fra den vægt, hans efternavn bærer, var Kenshis familie engang en af store krigere, indtil de for fem århundreder siden næsten blev udslettet. I øjeblikket befinder Takahashi-klanen sig i Yakuza's greb, men Kenshi håber at befri sin familie fra det og genoprette æren af deres navn. Først bliver han nødt til at gribe familiens gamle sværd, Sento, hvilket viser, at vi sandsynligvis får lidt af en Kenshi-oprindelseshistorie her.

Endelig har vi den mand, der måske er mindst egnet til denne verden af magi og guder og kvinder med nåletænder. Johnny Cage er stort set den samme, som han altid er. En mislykket B-film-actionstjerne, han søger at deltage i kampen som en af Earthrealms mestre som et sidste gisp efter berømmelse. Der er en lille forskel her, som i Mortal Kombat 9, og det univers, vi sidst var vidne til, befandt Johnny sig i Mortal Kombat-turneringen uden rigtig at vide, hvad der foregik, mens det denne gang ser ud til, at han vil være lidt mere forberedt.

Relaterede tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbage for at knuse knogler og flå indvolde ud i et fuldstændigt genstartet univers. Vi har tjekket det ud for at se, om det indfrier potentialet...Indlæser mere indhold