Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Guild Esports annoncerer mænds CS: GO-hold

Offentliggørelse af vagtplanen forventes i den nærmeste fremtid.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den David Beckham-støttede, London-baserede esportsorganisation, Guild Esports, har annonceret, at den vil oprette sit eget herrehold Counter-Strike: Global Offensive. Listen vil konkurrere i forskellige turneringer rundt om i verden og vil fungere som den mandlige ækvivalent til Guilds udelukkende kvindelige hold, der blev annonceret tidligere i år.

"Vores indtræden i mændenes konkurrencer, understreget af den forestående lancering af Counter-Strike 2, stemmer perfekt overens med vores vision om konsekvent at løfte vores brands tilstedeværelse på globalt plan," sagde Jasmine Skee, Guild Esports CEO. "Efter den fremragende modtagelse af vores udelukkende kvindelige Counter-Strike-team tidligere i år, er vi ivrige efter yderligere at udnytte dette spirende marked, At gribe det utal af sponsorater og indtægtsmuligheder, det giver."

På nuværende tidspunkt har Guild endnu ikke annonceret de faktiske spillere og stab, der vil udgøre dette hold, men vi er lovet at høre mere om netop dette i den nærmeste fremtid.

Counter-Strike: Global Offensive
Guild Esports

Relaterede teksterIndlæser mere indhold