Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Guild Esports har underskrevet yderligere tre Fortnite spillere

At erstatte to medlemmer, der forlader holdet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den David Beckham-støttede, London-baserede esportsorganisation, Guild Esports, har annonceret, at den har underskrevet tre nye Fortnite spillere.

Med i organisationen er den polske professionelle "Blacha", den bosnisk-hercegovinske professionelle "Chico" og den danske professionelle "PabloWingu". Alle tre spillere overtager Guild's Fortnite pligter, nu hvor de tidligere medlemmer "Hen" og "Anas" har besluttet at forlade holdet efter afslutningen af 2023 Fortnite Championship Series.

Jasmine Skee, administrerende direktør for Guild, udtalte: "Blacha, Chico og PabloWingu er nogle af de mest lovende spillere inden for professionel Fortnite, og det er et bevis på kvaliteten af vores coaching og faciliteter, at de har valgt Guild som stedet for at tage deres professionelle karriere til det næste niveau. "

Med disse spillere underskrevet på seks måneder til et år lange kontrakter, forventer at se dem i Guild trøjer før snarere end senere.

Fortnite
Guild Esports

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold