Dansk
Gamereactor
esports
Rennsport

Guild Esports skilte Rennsport hold

Truppen vil konkurrere i ESL R1 og også Esports World Cup om sommeren.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rennsport er hurtigt ved at blive guldstandarden for racing esports, da mens der er et væld af forskellige alternativer, synes Rennsport at være den, som de fleste organisationer, professionelle og turneringsarrangører har tendens til. Vi ser dette yderligere effekt på Esports World Cup med det som den eneste løbstitel, der deltager, et faktum, der uden tvivl er en medvirkende faktor til mængden af nye holdsigneringer, vi har set på det seneste.

På dette emne har Guild Esports nu underskrevet et Rennsport hold med det formål at holdet skal konkurrere i det igangværende ESL R1-kredsløb for at lande en plads ved turneringen vist på Esports World Cup om sommeren.

Med hensyn til hvem der skal udgøre dette hold, får vi at vide, at det inkluderer fire konkurrenter, som hver har underskrevet fire måneders kontrakter. Disse er tidligere Mercedes Esports kørere James Baldwin og Bono Huis, rFactor kører Marko Pejic, og iRacing professionel Matt Emery.

I forbindelse med oprettelsen af dette team har Guild s administrerende direktør Jasmine Skee udtalt: "Vi er glade for at byde James, Bono, Marko og Matt velkommen til Guild-familien. Deres enestående talent og dokumenterede track record i konkurrenceløb gør dem til et perfekt match for Guild, mens vi fortsætter vores forberedelse til det kommende Esports World Cup. Sammen ser vi frem til at skubbe grænser, inspirere fans og opnå storhed på og uden for den virtuelle bane."

Rennsport

Relaterede teksterIndlæser mere indhold