Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars 2

Guild Wars 2-trailer og nyt

Læs om den vilde klasse her

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

****Aprilsnar****

Guild Wars 2 ser ud til at lave bølger i MMO landskabet, når ArenaNet forhåbentligt leverer det ambitiøse spil senere i 2011. Vi har fået fingrene i oplysninger om en af spillets resterende klasser, der vidner om en udvikler, der ikke er tilfreds med bare at lave et ambitiøst online rollespil, men er villige til at redefinere genren.

Navnet på den frembrusende og eksplosive klasse er Commando, og som navnet antyder, er der tale om en mere militaristisk inspireret rolle. "Filmen af samme navn fra 1985 med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen har været en stor inspiration for os," fortæller spillets designer Jon Peters. Og ligesom Arnold vil du som Commando-klassen kunne benytte dig af militært udstyr såsom shotguns og raketkastere, samt hånd- og flashbang granater.

Guild Wars 2

"Jeg er overbevist om, at alle der spiller spil er glade for køretøjer," forklarer Jon Peters. Så udover de hårdtslående våben, har klassen også mulighed for at hoppe i køretøjer, og tromle over monstre i en tank, eller snige sig ubemærket bag dem i en ubåd. "Hvert køretøj har dets styrke, såsom motorcyklen der er hurtig, og jeepen der kan bruges til lidt af hvert."

Commandoen kan derudover agere chauffør for andre klasser, såsom neuromanceren, der på forsædet i et pansret transportkøretøj kan bruge en egenskab, der hedder fordærvede forlygter, til at forgifte og forblænde fjender fanget i lysstrålen.

Guild Wars 2

Nu tænker du sikkert, at Commandoen lyder som en klasse der ikke passer ind i Guild Wars universet, men det har faktisk altid været en del af serien. "I det første Guild Wars havde vi kanoner, så er det da ikke urimeligt at man 250 år senere har adgang til langt mere avancerede våben," argumenterer Jon Peters. "Desuden, hvis en kriger i Guild Wars kan bruge sværd og buer med sine hænder, hvorfor skal de samme hænder ikke også være i stand til at affyre rifler og bazookaer?"

Anderledes lyder det i hvert fald. Og med klassen indfører ArenaNet også en ny måde at spille spillet på. Til forskel fra andre klasser har Commandoen, grundet sin teknologiske overlegenhed, ikke nogen begrænsning på hvor langt han kan skyde - hvis noget er i din synsvinkel, og sigtekorn, kan du ramme det. Med en sniper riffel når Commandoens bytte ikke engang at mærke det blev ramt, før det ligger med hjernemassen spredt i blodrød sne, og et kranie eksploderet af 50 millimeter projektil.

ArenaNet mener dog ikke at det gør klassen bedre end andre, bare fordi den kan ramme noget på den modsatte ende af kortet. "Det du skal huske på," fortæller Jon Peters, "er at vores filosofi med Guild Wars 2 har været at alle klasser skal have overdimensionerede evner, og have noget der giver dem en fordel over andre. Hvis alle har evner der gør det urimeligt for de andre, så er alle også lige stærke."

Guild Wars 2

Klassen er i høj grad et forsøg på at henvende sig til et større publikum, indrømmer Jon Peters. "Langt de fleste online rollespil henvender sig kun til fans af fantasygenren, så vores primære tanke med klassen har været et ønske om at nå ud til alle de spillere, der kun interesserer sig for spil som Call of Duty og Battlefield. Vi gør ikke nogen hemmelighed ud af, at vi gerne vil have genren til at føles mere som et førstepersonsskydespil."

Det er et modigt nyt syn på genren, ArenaNet fremviser med Commando klassen. Et syn der sigter efter et andet og bredere publikum, gennem lasersigtet på en riffel. Klassen vil i hvert fald give spillere muligheden for at opleve Guild Wars 2 på en unik måde.

Guild Wars 2
Guild Wars 2
Guild Wars 2
Guild Wars 2
Guild Wars 2
Guild Wars 2
Guild Wars 2
HQ

Relaterede tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jostein Holmgren - GR NO

Her er Guild Wars 2-dommen! Efter uger i betaen og flere dage med det endelig produkt, er Jostein parat med anmeldelsen.

1
Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

ArenaNet har netop udgivet en gameplay-trailer for den kommende udvidelse til Guild Wars 2 kaldet Path of Fire. I denne udvidelse vil du blandt andet skulle tage ud i...Indlæser mere indhold