Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars

Guild Wars billeder

Factions viser sig frem igen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Så er der kostumebal i Guild Wars Factions eller det vil sige, sådan tager de seneste screenshots fra projektet sig ud. ArenaNET og NCSoft har tilsyneladende haft lyst til at vise hvordan de nye rustninger og dragter ser ud, og derfor har de udsendt disse nye billeder.

HQ

Vi publicerer vores store Guild Wars Factions-artikel senere i dag med eksklusive in-game screenshots fra spillet og naturligvis alle informationerne omkring spillet. Indtil da må du klikke dig igennem de seneste screens lige her:

Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars
Guild Wars

Relaterede tekster

Guild WarsScore

Guild Wars

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et MMORPG uden en månedlig betaling? En stor og gennemført verden og masser af timers underholdning? Guild Wars har det hele.

Guild Wars får en grafisk overhaling

Guild Wars får en grafisk overhaling

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Selvom Guild Wars udkom for 13 år siden og endda har fået en efterfølger, så har ArenaNet stadig valgt at holde spillet i live, og for første gang i længere tid har...Indlæser mere indhold