Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars

Guild Wars får en grafisk overhaling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom Guild Wars udkom for 13 år siden og endda har fået en efterfølger, så har ArenaNet stadig valgt at holde spillet i live, og for første gang i længere tid har spillet fået en opdatering.

HQ

Den nye opdatering bringer ikke nyt indhold med sig, men i stedet en lang række grafiske forbedringer. Omkring opdateringen skriver ArenaNet:

"A new 'Advanced' option checkbox has been added to the Graphics options panel. This will replace the '-lodfull' command line option that was added recently. Model LODs will always use the highest available LOD (Level Of Detail), regardless of distance, including the disabling of 'imposter' models. The max draw distance will be doubled. Ground cover vegetation draw distance will be pushed out even further.
Terrain LODs will almost always draw in highest."

Selvom Guild Wars 2 har fået positive anmeldelser og flere udvidelser er der stadig mange, der mener at Guild Wars stadig er det bedste spil i serien. Og med denne opdatering kunne det være fristende at geninstallere spillet igen.

Guild Wars

Relaterede tekster

Guild WarsScore

Guild Wars

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et MMORPG uden en månedlig betaling? En stor og gennemført verden og masser af timers underholdning? Guild Wars har det hele.

Guild Wars får en grafisk overhaling

Guild Wars får en grafisk overhaling

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Selvom Guild Wars udkom for 13 år siden og endda har fået en efterfølger, så har ArenaNet stadig valgt at holde spillet i live, og for første gang i længere tid har...Indlæser mere indhold