Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars

Guild Wars fortsætter trods toer

Mange vil spille begge, siger udvikler

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Guild Wars 2 nærmer sig med hastige skridt, men det betyder ikke at loyale Guild Wars-spillere behøver bekymre sig om deres seks år gamle spils fremtid. Global brand director Chris Lye fra ArenaNet siger nemlig, at Guild Wars fortsætter ufortrødent efter lanceringen af fortsættelsen.

HQ

"Det eneste incitament, vi har brug for, er en aktiv spillerbase", siger han til Videogamer.com. "Guild Wars er et meget omkostningseffektivt spil at holde kørende, og fordi der ikke er nogle løbende udgifter ved at have en Guild Wars-konto ved siden af sin Guild Wars 2-konto, kan vi forestille os at mange spillere vil spille begge spil".

Guild Wars

Relaterede tekster

Guild WarsScore

Guild Wars

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et MMORPG uden en månedlig betaling? En stor og gennemført verden og masser af timers underholdning? Guild Wars har det hele.

Guild Wars får en grafisk overhaling

Guild Wars får en grafisk overhaling

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Selvom Guild Wars udkom for 13 år siden og endda har fået en efterfølger, så har ArenaNet stadig valgt at holde spillet i live, og for første gang i længere tid har...Indlæser mere indhold