Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars

Guild Wars: Nightfall

Spil det gratis 22-25 september

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Guild Wars har indtil videre været en kæmpe succes, ikke blot i forhold til det originale spil, men også med hensyn til den første udvidelse mod øst kaldet Factions. Begge er solgt i over en million eksemplarer og ArenaNET regner nok også med at Nightfall, der tager en egyptisk drejning, går hen og bliver en succes.

HQ

Nu har du så muligheden for at teste Nightfall, for ArenaNET slår dørene op til en weekend, hvor du kan gå på eventyr i noget af det nye materiale. Dørene åbnes i aften kl. 20.01 og lukkes igen på mandag, så du har altså hele weekenden til at boltre dig i det nye univers.

Du kan læse mere om arrangementet lige her: Guild Wars: Nightfall

Relaterede tekster

Guild WarsScore

Guild Wars

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et MMORPG uden en månedlig betaling? En stor og gennemført verden og masser af timers underholdning? Guild Wars har det hele.

Guild Wars får en grafisk overhaling

Guild Wars får en grafisk overhaling

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Selvom Guild Wars udkom for 13 år siden og endda har fået en efterfølger, så har ArenaNet stadig valgt at holde spillet i live, og for første gang i længere tid har...Indlæser mere indhold