Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Guillermo del Toro stod på et tidspunkt til at instruere en Star Wars-film

Filmens manuskript skulle være blevet udarbejdet af David Goyer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Guillermo del Toro havde på et tidspunkt (stjerne)kikkerten rettet mod en fjern galakse, da han potentielt skulle instruere en Star Wars-film med David Goyer som manuskriptforfatter.

Goyer afslørede først dette under en episode af Happy Sad Confused med Josh Horowitz. Derefter bød del Toro ind på X, hvor han først skrev, at han ikke måtte udtale sig for meget om projektet, efterfulgt af en kryptisk besked: "Maybe two letters 'J' and 'BB' is that three letters?"

Fans har knoklet for at finde ud af, hvad meningen med disse bogstaver kunne være, men inden du lader dig selv hype op til en potentiel Star Wars-film af del Toro, er det vigtigt at bide mærke i, at instruktøren påpeger, det er cirka 6 år siden, dette projekt blev overvejet. Chancen for, at det en dag bliver til noget, er derfor meget lille.

Hvad tror du, del Toro mener med de tre bogstaver?

Guillermo del Toro stod på et tidspunkt til at instruere en Star Wars-film


Indlæser mere indhold